14 September 2012

Berwajah Baru ^⌣^


ASSALAMUALAIKUM 

Setelah menyelongkar sana dan sini, explore semua sudut, dan taraaaaaaa ! BERWAJAH BARU gituuu... hihihi.. Walaupun tidak chantekk machiam design belog korang, atleast boleh lah dibaca kan...heee...Saya corakkan n' tachapp semula belog saya yg sedia tidak cute apalagi cun cause yg dulu terlalu merah pula. Agak annoying di situ. So, dengan wajah yg still mengekalkan kaler favorite iaitu merah for sure n’ combine dengan warna pink, putih,hitam serta yg sama waktu dengannya, maka terjadilah "FYDAH REDVIRGURLZ BLOG". Hikhikhik... *blushing*. Mesti ada yg ketawakan header saya ni kan? :( Cepat ngaku... ! *marah kunun*  Kalu jelek (hodoh) sangat ada sesiapa yg mahu tolong buat header ka? Tapi Freeeeee okays? hihihi
Anyway, selamat berblogging semula for me n’ selamat berblogging for uolls.. ^^,

Design blog lamaa..


Thanks for Reading ( '⌣^ )

12 comments:

Wahyunie Wahip said...

waaa.. comey2 gitu... mcm mane nk wat header cenggitu ek?

Mummy Adriana said...

Less is more :) cntik.....

farhalurve said...

comel2 ... ikhlas nii :)

Wilma said...

Cantik :-)

lelamaisara said...

wahhhh..dah berwajah baru...terlewat follow laaaa..wajah lama pon tak sempat nak tenung lelama..hehehehhehe

hnahdy said...

header tu comel ja. :) blog lama pun cantik. blog baru pun cantik.

Fydah RedVirGurlz said...

Wahyunie Wahip, Mummy Adriana , farhalurve , Wilma, lelamaisara, dan hnahdy... Thanks coz bg komen yah bout design baru n thanks coz puji..hee.. Really appreciate that.. Nanti sy ushaa blog korang pulaa.. Keep in touch ;)

siti naqiah said...

wahh berwajah baru, nice ^_^

Chuu Muqhlis said...

woha ptot r cm kiut2 je., da bwajah bru rupenye., bseri2 ekeke

Fydah RedVirGurlz said...

siti naqiah: hee eya wajah baru.. Thanks yah ;)

Chuu Muqhlis: Bseri2 ek? hehe.. Thanks yah ;)

sarahhernyzar said...

nice new layout. happy blogging dear :)

Fydah RedVirGurlz said...

Thanks Sarah. Happy blogging too dear ;)