10 August 2012

ENDING of us... Sayonara Dinner HE04


Assalamualaikum...

Alohhhhh cute n' hensome readers... Merajinkan diri untuk mengUpdate belog kesayangan ini.. hehe.. Currently miss with my Coursemate batch 2009-2012. So, entry kali ini aku mau share tentang sehari kami bersama di Sayonara Dinner 2012 yg berlaku di Beringis Beach Resort, Kota Kinabalu Sabah.. aww, org sibuk cerr pasal rayarayarayaaaa tp kau sibuk cerr pasal kawan campus kauu... MOTIF??? ahhh, perdulikan itu semua.. So, let's watch, scroll, n response... teheeeee :)


MOST WELCOME to BERINGIS BEACH RESORT ^^
Opening Event yg disempurnakan oleh Dekan HE04 En. Mat Salleh dan En. Irwan Dahnil beserta pengarah event saudara Ben Cemilan. Dinner Event ini bertemakan beach atau pantai. Tapi bukan bermain dan berlari-lari tepi pantai okay... haha... 
Persembahan nyanyian oleh rakan saya iaitu saudara Ben Cemilan dan saudari Aneep pompom. Both of them from Sarawak. Tyme ni diorang nyanyi lagu OMBAK RINDU yawnnn.. Touching jugaa lah... hohoho
Ini pulaa persembahan "catwalk" oleh student 2nd year n 3rd year. Mcm? Lawa kann merekaaa... tettttt... Jgn pndg lama-lama okay nti fall in love pulaa... ^^
Ha ini pulaa dancing show dari rakan saya 3rd year student. Chinese boy gituuu...Yg baju stripes tu Rocky, then sebelah dya Wong n Ang. Dis is 1st tyme saya tingu dancing sebegini.. Quite funny lorrhhhh... haha.. But gud effort laaahhhh... Thumbs up for  uolls... 
Surprise Birthday Party pun ada juga okie.. Ngam2 pula birthday ini chinese boy yg bernama Nick Tantat. Happy Birthday Nick.. weeeee....^^ Mmg touching lah dya tyme ni. Sapa lah nda terharu kann.. Ter"imagine" pula kalu lah saya yg birthday tyme tuhh.. ouhhhhh.. =_="
ehemehemmmm... weewiitttt... Inilah deaa gadis-gadis idaman malaya.. Uoppssss.... ! hahahaha...
u are awesome girlsss.... ^^
Aikxxzzzz ada lagiii? Aisehhhh gila posing kamu niee... hehe... 
nahhhh ! kenapa itu? Apa tu korang tinguk kunuk? Gosippingg ka girls? Awww teruss saya bingung... haahahaha


gadis dan jejaka terhebatttt,,,, ^^

3 Dara Pingitan... hihihihi ^^
Ohsemeeennnnnn ! Korang jugalah jejaka terhebatt... wottssss woottsss !
Snapping after present change. Tyme ni saya dapat tabung arnab kaler merah. Disuruh pula saya menabung.. 
Awww sempat lagiiii kasi showw off itu present ahh.... kekeke.. teruskannnn^^
Sesi terakhir adalah bergambar dgn lecturer yg dtg dgn student HE04. uollsss are very OHSEMMMMM.. Thumbbsss upppp bertubi-tubi !!!

Dis moment give us hundred thousand memory within 3 years we being together. Kalu tingu muka-muka mereka semua teruss touching sedikit.. wellsss, saya kan suka touching.. *kunun* hahaha... Btw, credit to miss Zahra yg bershawl putih ala-ala Dato Siti gituuu cause kasi touch-up ini muka. Tp part mata itu saya tidak berapa suka cause sudahlah besar, tmbh besar pulaaa.. hahaha.. Btw, sgt2 berterima kasih.. Kalu dia tiada, tidak lah saya n kawan-kawan lain se"VOKE" ituu.. hohohoho ^^
Okays, enough for todays entry... papaiiiiii :)





Thanks for Reading ( '⌣^ )

2 comments:

Cik Yaya said...

wahh beshnyer..
musti sedyh kan time nk blik..huu

Fydah RedVirGurlz said...

a'ah tyme perpisahan mmg sedih..tp apapun kena trima juga kan... :)