25 July 2012

I GOT IT !!!

Assalamualaikum...

Halluuuu's blogger readers ! nahhh mcm mn kunu puasa kamu? 5 Ramadhan sudah ini ari yawnnn,, Full ka smpai ke ariini? Tidak? Oh tiada duit raya oredy okays... hahahah.. last few days my FINAL RESULT came out. punyalaa aku takut dupdapdupdapp.. Yelah final yokkk kalu terkondem 1 subject then kena repeat kan buang masa lagii. Repeat2 lah ni paling aku AVOID. Tp Alhamdulillah syukur, never repeat any subject n i'm pass! yeahhh... *senyum sampai ketelinga* Walaupun tidak lah seberapa cunn aku punyaa result ni tp bole lah cukup makan org bilang. kekeke.. 


Inilah Final Result sayaaa... jeng3x.. Yg circle kaler biru tu result final sem then yg merah pulah overall result. Sangatlah tidak meletopsss kann..? Mau buat cemana itu sajaa kemampuan akuu.. Aku tidaklah sepandai student lain yg every sem got dean list. *muka seposen* .

Tp aku bersukur ke hadrat illahi cause inilah hasil penat lelah aku selama 3 tahun memerah otak di UMS *kunun*. Siang malam pagi petang aku study n buat revision *kunun lagi*. Btw, untuk semua Coursemate, Unimate, Roomate, Housemate aku ucapkan tahniah atas kejayaan kita semuaa dannnnn dis coming October kita akan berGraduate..!!! weeeeeeee ^^


disinilah tempat bersejarah ituu.. Tidak sabar mau tunggu ari ituuu bebeh.. Kasi tingu pix luar dulu yg dalam waiting for convocation day yahhh *angkuh kau*

okays bebeh sekaliannnn... baaaaaiiiiiiiiiii.... :)

*meng'online tanpa speck mata sgt laa sukar bagi akuu.. sekiannnn... 




Thanks for Reading ( '⌣^ )

2 comments:

ϟ Zeera AzZahra said...

moh ler kita konvo sesama.. tapi tempat lain2 la... hehe.. :)

fydah redvirgurlz said...

ouh konvo juga eh bulan 10? hehe... Gudluck lah okays...:)